Marjan (1961) heeft lang gezocht naar een richting in haar leven die echt bij haar paste. Geboren in een gezin waar creativiteit in de genen zit en door haar moeder enorm gestimuleerd werd, kwam Marjan er al jong achter dat zij aan ‘dingen maken’ enorm veel plezier beleefde. Maar creatief bezig zijn zag zij zelf en haar omgeving in die tijd slechts als een hobby en niet als iets waar je een serieus beroep van kon maken.

Haar studie- en beroepskeuzen waren een ware zoektocht. Zij heeft overigens met veel plezier gewerkt als jeugdverpleegkundige en docent in het MBO. Toch bleef de schoen wringen en heeft zij uiteindelijk in 2008 de keus gemaakt om echt voor haar passie te gaan: beeldend kunstenaar worden aanvankelijk vooral gericht op tekenen en schilderen.

Daar heeft Marjan uiteindelijk haar beroep van gemaakt en nu heeft ze het gevoel dat dit is waar zij eigenlijk altijd naar gezocht heeft. Naast tekenen en schilderen maakt Marjan stopmotion animatiefilmpjes en ruimtelijk werk. Enthousiast gaat zij elke dag haar atelier in om zelf werk te maken, om cursisten les te geven of gaat zij naar scholen om daar kunstlessen aan kinderen te geven.

Eigen werk Biografie